KASKO draudimas ir privalumai

KASKO

KASKO draudimas internetu, ar dažnai žiūrite į kainą?

Turite transporto priemonę, kuri jums labai brangi? Brangumas vertinamas ne tik pinigine išraiška, bet ir moraline, taigi, jei automobilis jums svarbus ir bijote, kad jis gali nukentėti, tai jums reikalingas – Kasko draudimas internetu. Tai savanoriškai, o ne privalomai pasirenkama draudimo rūšis, kuri labai praverčia nutikus kai kuriems įvykiams.

Kuo Kasko draudimas pranašesnis, nei privalomasis transporto priemonių vairuotojų (valdytojų) civilinis draudimas? Privalumų yra daug. Pirmiausiai reikia paminėti tai, kad privalomasis draudimas skirtas automobilių savininkams įvykus eismo įvykiui išmoka draudiminę išmoką tik tretiesiems asmenims. Ką gi tai reiškia? Paprasčiau sakant, bus padengti nuostoliai tam, kuris nukentės avarijos metu, tačiau jūsų patirti nuostoliai nebus padengti. Į šią sąvoką patenka ne tik kito asmens vairuojamo automobilio, bet ir pačio vairuotojo, kuris nukentėjo, nuostoliai. Taip pat jei nukentėjo tame automobilyje esantis turtas, įranga ar keleiviai. Tiesa, keleiviai apdrausti ne tik nukentėjusiojo automobilyje, bet ir jūsų. Taigi, privalomasis draudimas skirtas jūsų civilinės atsakomybės draudimui.

KASKO draudimas

Norint būti apdraustam nuo kitų galimų rizikų pasirenkamas Kasko draudimas internetu. Tai papildomos galimybės būti apsaugotam nuo vagystės, stichinių nelaimių, gaisro, nelaimingų atsitikimų ir kt. Priklausomai nuo sąlygų galima pasirinkti įvairius draudimo variantus. Vienas iš didžiausių privalumų, lyginant su privalomuoju transporto priemonių civilinės vairuotojų atsakomybės draudimu – įvykus eismo įvykiui padengiami jūsų, t. y. besidraudžiančiojo patirti nuostoliai. Kaip jau buvo paminėta aukščiau, privalomasis draudimas draudžia tik trečiuosius asmenis, kurie nukentės eismo įvykio metu.

Prieš pasirenkant geriausią pasiūlymą reikia įvertinti tai, ką siūlo skirtingos draudimo bendrovės. Jei privalomasis draudimas skirsis tik kaina, nes sutarties sąlygos visur vienodos, tai Kasko draudimas gali skirtis tiek kaina, tiek ir sąlygomis. Lygindami pasiūlymus atkreipkite dėmesį į draudimo sumą, šio draudimo galiojimo teritoriją, franšizės dydį. Tai svarbiausi sutarties punktai, tačiau priklausomai nuo individualių poreikių jie gali skirtis. Kiekvienu atveju pagalvokite, kas labiausiai jums tinka. Nelyginkite tik kainų, nes jos skirsis. Sąlygos taip pat gali būti ne vienodos, todėl ieškokite geriausio pasiūlymo už jums priimtiną kainą. Kasko draudimas yra brangesnis, nei privalomasis, tačiau galimų rizikų nuo kurių draudžiamasi sąrašas taip pat didesnis.

Draudimas yra labai gera priemonė, kuri padės jums tuo atveju, jei nukentės jūsų turima transporto priemonė. Tai padės padengti atsiradusius finansinius nuostolius, kurie susiję su sutartyje įvardintomis sąlygomis. Paskubėkite ir įsigykite geriausią draudimo pasiūlymą!

Jei domitės ne tik draudimu rakshtys.

Informacija, Pasisakymai, Skelbimai , , , ,

Comments are closed.